12 Mayıs 2010 Çarşamba

Sütlü Havuç Çorbası

12 Mayıs 2010 Çarşamba
malzemeler:
  • 2 adet havuç
  • 2 çorba kaşığı un
  • 3 su bardağı süt
  • 3 su bardağı et suyu
  • 1 kahve fincanı sıvı yağ
  • 2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
  • tuz, karabiber

yapılışı: Bir tencereye yağla, rendelenmiş havuçu bırakıp 1 dakika kavurun. Unu ilave edip 2-3 dakika daha kavurun. Sütü ve et suyunu da ilave edip kaynamaya bırakın. Kaynayınca kısık ateşe alıp 10 dakika pişirin. Tuzunu ve karabiberini ekleyin. Rendelenmiş kaşar peyniri ile servis edin.


0 yorum:

Yorum Gönder