11 Mayıs 2010 Salı

Fırında Tavuk Köftesi

11 Mayıs 2010 Salı
Malzemeler :
• 300 gr kemiksiz Tavuk Eti

• 1 adet Yumurta
• 2 diş Sarımsak

• 2 yemek kaşığı Sıvıyağ
• Yarım demet Maydanoz
• Kırmızı Biber
• Tuz

Hazırlanışı :
Tavuk etlerini robotta kıyın. Yumurtayı, kıyılmış maydanozları, dövülmüş sarımsakları, baharatları ve sıvıyağı ekleyip kaşıkla karıştırın. Fırın kabına yağlı kağıt koyup bu harçtan kaşık yardımıyla alarak top top köfteler oluşturun. 200 derecede ısıtılmış fırında 20 dk. süreyle pişmeye bırakın.

0 yorum:

Yorum Gönder